רביולי-גבינות-

רביולי גבינות רזה בלי רגשות אשםזמן הכנה: 10 דקות

מצרכים:

חבילת רביולי קנויה (גבינות/בטטה)
בצל
5 פטריות
כף שמן זית
קורט כמון
מלח
פלפל
גביע שמנת 9%
עלי בזיליקום

אופן הכנה:
  1. חולטים על אדנטה רביולי גבינות קנוי 5 דקות עד ריכוך ומוציאים לצינון
  2. להכנת הרוטב: חותכים בצל שלם לקוביות , פטריות לקוביות,
  3. מחממים מחבת עם כף שמן זית וצורבים את הבצל עד הזהבה
  4. מוסיפים את הפטריות
  5. מוסיפים את גביע השמנת
  6. מתבלים לפי הטעם עד שמגיעים לרתיחה
  7. יוצקים את הרוטב מעל הרביולי
  8. ניתן להוסיף בזיליקום מעל

אהבתם? שתפו באהבה