מצרכים:
חבילת רביולי קנויה (גבינות/בטטה)
בצל
5 פטריות
כף שמן זית
קורט כמון
מלח
פלפל
גביע שמנת 9%
עלי בזיליקום
אופן הכנה:
- חולטים על אדנטה רביולי גבינות קנוי 5 דקות עד ריכוך ומוציאים לצינון
- להכנת הרוטב: חותכים בצל שלם לקוביות , פטריות לקוביות,
- מחממים מחבת עם כף שמן זית וצורבים את הבצל עד הזהבה
- מוסיפים את הפטריות
- מוסיפים את גביע השמנת
- מתבלים לפי הטעם עד שמגיעים לרתיחה
- יוצקים את הרוטב מעל הרביולי
- ניתן להוסיף בזיליקום מעל